Sta-op stoel proberen in Ede, Gelderland

Een stoel kopen vanaf een plaatje is mogelijk, maar meestal niet ideaal. Gelukkig weten wij er alles van; daarom hebben we een ruime sortering aan stoelen in onze showroom staan.

Wilt u een eenvoudige sta-op stoel met zo min mogelijk bedieningen? Of bent u op zoek naar een stoel waarbij u zowel de voetenbank als de rug apart kunt verstellen? Wilt u vandaag kopen en de stoel morgen thuis hebben of kunt u er wel even op wachten en wilt u de stoel juist volledig op maat ingemeten hebben? Allemaal geen probleem. Een greep uit onze mogelijkheden:

  • Sta-op stoel met 1, 2 of 3 motoren
  • Kant- en klare sta-op stoel: vandaag besteld, morgen geleverd
  • Maatwerk sta-op stoel: helemaal op maat voor u besteld, houd rekening met een wat langere levertijd
  • Sta-op stoel met stoffen of (kunst)lederen bekleding
  • Vanzelfsprekend: ruime sortering aan kleuren en stoffen mogelijk
  • Sta-op stoel met accupakket
  • Stoelverwarming, draaifunctie, hoofdkussen
  • Aanbieding: sta-op stoel incl. gratis levering thuis

Toekomstbestendige relaxfauteuil

Wellicht bent u nog niet echt toe aan een sta-op stoel, maar kan uw interieur wel een opfrisser gebruiken. Als u liever gewoon een toekomstbestendige relaxfauteuil wilt hebben, begrijpen we dat ook heel goed. Kunt u voor nu in ieder geval een kwalitatief goede stoel kopen en wanneer het opstaan wat moeilijk wordt, helpt hij u daar ook nog bij. Tot die tijd zit u lekker met de benen omhoog!

Garantie en service op locatie

U vraagt zich misschien af: wat nu als er iets is met mijn sta-op stoel? Geen zorgen! Al onze (nieuwe) stoelen worden geleverd inclusief garantie en service aan huis. Is er iets met uw sta-op stoel? Bel ons dan op, dan lossen we het snel op! Meer informatie? Kom eens proefzitten in onze showroom, de koffie staat klaar!

Is het u nog niet helemaal duidelijk of wilt u graag samen met één van onze adviseurs verder kijken in een persoonlijk gesprek? Neem dan gerust contact met ons op of bel ons direct op 0318-241001.