Gebruikte scootmobielen

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 28

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

U bent op zoek naar een scootmobiel. Wellicht bent u specifiek op zoek naar een gebruikte scootmobiel. Graag helpen we u met het vinden van een voor u geschikt product. Bevat ons huidige assortiment niet wat u zoekt? Wellicht hebben we een interessant DEMO-product voor u. Indien dit niet het geval is, kunt u ons altijd vragen uit te kijken naar een model dat voor u geschikt zou kunnen zijn. We nemen dan contact met u op zodra we een product binnen krijgen. Uiteraard is dit geheel vrijblijvend.

Ook voor onze occasion scootmobielen bent u bij ons verzekerd van het beste advies en de beste service en dat tegen een eerlijke prijs. Daarbij geven we op onze tweedehands scootmobielen tot wel 50% korting op nieuwe accu's! U rijdt hiermee zelfstandig en zeker alle ritten die u wilt rijden. Bekijk ons assortiment of neem vrijblijvend contact met ons op.

Tweedehands scootmobielen met keurmerk

Met zekerheid op weg? Kies dan voor de een tweedehands scootmobiel met het Kwaliteits Keurmerk. De scootmobiel wordt gecontroleerd op 50 punten dat in een overzichtelijk keuringsrapport wordt meegeleverd. Voor de gebruikte accu's zit er een testrapport bij, zodat u niet voor verrassingen komt te staan of hoge kosten. Het kopen van een gebruikte scootmobiel levert op deze manier geen risico's meer op, omdat u verzekerd bent van de kwaliteit en de service van Zorg Totaal.

Lees hier meer over het Zorg Totaal Kwaliteits Keurmerk

Demo scootmobielen

Een scootmobiel kopen kan een flinke aanschaf zijn. Veel mensen gaan daarom op zoek naar gebruikte scootmobielen. Dit kan echter nadelen met zich meebrengen. Veel tweedehands scootmobielen worden namelijk geleverd zonder garantie en vaak weet u niet hoe het product gebruikt en onderhouden is. Tevens zijn de accu's vaak af en toe niet meer goed, onder andere omdat men vaak onbekend is met een goed en gedegen laadadvies.

Een nieuwe scootmobiel is dan het alternatief, maar dit kan een te grote investering zijn. Daarom hebben we voor u de gulden middenweg gevonden: ons DEMO-assortiment. Deze scootmobielen worden geleverd met beperkte tot in sommige gevallen volledige garantie. Daarbij bent u verzekerd van het beste advies en onze uitstekende service. Vindt u het product dat u zoekt niet in ons assortiment? Neem dan contact met ons op, dan bespreken we met u andere mogelijkheden.

Wat uw situatie ook is, samen met u komen we eruit en zorgen we ervoor dat u antwoord krijgt op al uw vragen. Uiteraard worden onze scootmobielen te allen tijde geleverd met de service en het advies dat u van ons mag verwachten. Bekijk ons assortiment of neem vrijblijvend contact met ons op: 0318-241001.