Kwaliteits occasions

Tonen als Foto-tabel Lijst

22 Items

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Met zekerheid op weg? Kies dan voor de een tweedehands scootmobiel met het Kwaliteits Keurmerk. De scootmobiel wordt gecontroleerd op 50 punten dat in een overzichtelijk keuringscertificaat wordt meegeleverd. In onze voorraad hebben wij diverse merken en modellen van verschillende bouwjaren en in verschillende prijsklassen. Of je nu een snelle grote scootmobiel zoekt of een kleine opvouwbare scootmobiel, in het uitgebreide aanbod vindt u zeker een passend model.

De 8 zekerheden

  1. Grondige controle - Als de tweedehands scootmobiel bij ons binnenkomt wordt deze eerst op circa 50 punten gecontroleerd. In dit overzichtelijke keuringsrapport worden alle belangrijke delen gecontroleerd.
  2. Leeftijdscheck - De scootmobiel zal nooit ouder zijn dan 10 jaar. Dit lijkt in sommige gevallen veel en zeker als we het vergelijken met bijvoorbeeld een auto. Een scootmobiel heeft een hele andere technische levensduur en hierdoor kan een scootmobiel die wat ouder is nog steeds jaren mee.
  3. Afleveringsbeurt - De scootmobiel krijgt een volledig afleveringsbeurt en zijn alle onderdelen, die te verslegten waren, vervangen. De monteurs van Zorg Totaal zijn hiervoor opgeleid, zodat u zeker weet dat u met een Kwaliteits Occasion altijd veilig op weg bent.
  4. Garantie - Als de scootmobiel weer volledig technisch klaar is geven wij u standaard 3 maanden garantie. In sommige gevallen is het optioneel zelfs te verlengen naar 6 of 12 maanden! Dit staat dan vermeld bij de scootmobiel kwaliteits occasion. Vraag ons naar de mogelijkheden voor het verlengen van de garantie. Bekijk hier de voorwaarden.
  5. 14 dagen omruilgarantie - Is de scootmobiel occasion die u gekozen heeft toch niet helemaal naar wens? Geen probleem! Dan heeft u 14 dagen omruilgarantie. Dus mocht na afloop blijken, dat je occasion scootmobiel om wat voor reden dan ook toch niet de juiste keuze was, dan kun je deze scootmobiel bij Zorg Totaal omruilen tegen een andere, vergelijkbare scootmobiel van minimaal dezelfde prijs. Bekijk hier de voorwaarden.
  6. Kwaliteits certificaat - Bij de kwaliteits occasions krijgt u een certificaat met daarop al uw gegevens. Kwaliteits garantie is niet overdraagbaar.
  7. Compleet product - Bij de occasion zitten alle benodigde documenten en benodigde opties/accessoires. Denk hierbij aan een handleiding, reservesleutel, acculader etc. U kunt dit allemaal terugvinden in het certificaat.
  8. Gratis levering in NL - Hoe komt de scootmobiel kwaliteits occasion bij u thuis? Een kwaliteits occasion wordt altijd persoonlijk bij u thuis geleverd inclusief een volledige uitleg.

Kopen bij Zorg Totaal staat voor kopen zonder risico. Alle gebruikte scootmobielen krijgen bij binnenkomst een grondige controle. Als deze aan alle kwaliteitseisen voldoen, dan wordt deze occasion een Kwaliteits Occasion. Mocht een model niet voldoen aan de eisen van ons kwaliteits keurmerk, dan kunt u vaak toch nog diverse zekerheden tegen een meerprijs kiezen. Is zo'n ocassion scootmobiel dan niet goed of slecht? Nee, zeker niet! Wij hanteren voor elke gebruikte scootmobiel een bepaald kwaliteitsniveau, zodat u toch bij deze modellen ook met zekerheid op weg kunt. 

Het kopen van een gebruikte scootmobiel levert op deze manier geen risico's meer op, omdat u verzekerd bent van de kwaliteit en de service van Zorg Totaal. Wanneer er onverhoopt toch wat aan de scootmobiel mocht mankeren, dan staat ons team voor u klaar! Kies daarom voor een Kwaliteits Occasion van Zorg Totaal.

Onderhoudsabonnement - Zeker op weg!

Jaarlijks onderhoud voor uw gebruikte scootmobiel in een eenvoudig abonnement. Bij Zorg Totaal kunt u kiezen uit diverse pakketten. Meer weten? Neem gerust contact met ons op.

24/7 Pech onderweg en scootmobielverzekering

Verzeker uw scootmobiel eenvoudig bij Zorg Totaal. Wij werken samen met de ANWB voor uw verzekering en tevens kunt u bij ons terecht voor pechhulp onderweg via de ANWB. Meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Heeft u toch uw kwaliteits occasion niet gevonden? Omdat wij dagelijks modellen binnen krijgen kan het zijn dat wij toch een passend model in ons assortiment hebben. Neem gerust contact met ons op en vraag naar onze meest actuele voorraad.