Over ons

Showroom Zorg Totaal winkel

Allemaal worden we ouder, allemaal leren we dat het het leven soms meer uitdagingen met zich mee gaat brengen. Bij de één is dit een proces dat zich vooral fysiek uit, bij de ander is dit proces vooral psychisch. Een ander merkt het zowel lichamelijk als geestelijk. Toch denken wij graag mee om er voor u het beste van te maken. Samen met u nemen we de rust en de tijd om te kijken naar oplossingen en hulpmiddelen om het ouder worden zo soepel en aangenaam mogelijk te laten verlopen. Zo zien we bij veel van onze klanten ook heel positieve ontwikkelingen: we zien dat veel klanten nieuwe hobby's ontwikkelen en graag zelfstandig op pad gaan met rollator en scootmobiel. Tevens is een algemeen bekend voorbeeld natuurlijk de bridgeclub.

Welke leeftijd u ook mag hebben, graag denken we met u mee om u zo lang mogelijk mobiel en sociaal betrokken te laten blijven. Daarom leveren wij producten en diensten die overeenkomen met uw wensen en behoeften. Ook met het oog op de toekomst, zodat u niet alleen voor nu, maar ook voor de lange termijn geholpen bent. U kunt dan ook bij ons terecht voor scootmobielen, rollators, rolstoelen, hoog/laag bedden, sta-op stoelen, badkamer aanpassingen, woningaanpassingen en meer. Neem contact met ons op voor vragen of andere mogelijkheden.

Onze speerpunten

Wellicht vraagt u zich nog af hoe we onze service en diensten realiseren. Hieronder een overzicht van onze speerpunten:

  1. Zien en ervaren: graag heten we u welkom in onze ruime showroom. Hier kunt u onze producten zelf zien en ervaren, zodat u weet wat u koopt.
  2. Wanneer het u uitkomt: naast onze showroom, kunnen we ook bij u aan huis komen. Dit is geheel vrijblijvend, u bent tot niets verplicht.
  3. Kwaliteitsproducten: wij selecteren onze producten op kwaliteit en houden hierbij rekening met de after sales van de leverancier. Zo bent u verzekerd van de beste service.
  4. Betaalbaar assortiment: wij bieden een groot betaalbaar assortiment aan, waarmee ook de klant met een minder ruime beurs geholpen kan worden.
  5. Onafhankelijk: omdat we een totaal assortiment aanbieden, bent u bij Zorg Totaal verzekerd van eerlijk en onafhankelijk advies. Wat telt is waar u het beste mee geholpen bent.
  6. Beste prijs garantie: bij Zorg Totaal bent u altijd verzekerd van een duidelijke prijsstelling. Geen onduidelijke bijkomende kosten of kleine letters, graag zijn we duidelijk. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.
  7. Snel geholpen: ondanks zorgvuldige selectie kan het natuurlijk voorkomen dat uw product een euvel vertoont. We zorgen ervoor het probleem snel op te lossen, zowel in onze eigen werkplaats als aan huis met onze servicebus.