Onze zekerheden

Niet goed, geld terug bij Zorg Totaal

Niet goed, geld terug


Vaak besteld u een product in de verwachting dat deze u goed zal bevallen. Helaas kan het echter voorkomen dat het product onverhoopt niet zo goed bevalt als u verwacht had. In dat geval stuurt u het product natuurlijk graag terug. Bij ons is dat geen probleem.

We vragen u in een voorkomend geval contact met ons op te nemen, dan zorgen we in overleg met u voor een passende oplossing. Wellicht wilt u het product ruilen of wenst u uw geld terug ontvangen. Wij zorgen ervoor dat u uiteindelijk toch tevreden zult zijn.

Per mail zijn wij te bereiken op info@zorgtotaalwinkel.nl en per telefoon op 0318-241001. Komt u liever langs in de winkel? Dan bent u van harte welkom in onze showroom.

Vanaf 50 euro gratis verzending bij Zorg Totaal

Altijd gratis verzending


Groot of klein, de verzending is altijd gratis en uw bestelling is doorgaans binnen twee werkdagen geleverd. Na het verwerken van uw bestelling ontvangt u een e-mail met de bezorginformatie. Zo kunt u uw pakket op de voet volgen en weet u precies wanneer uw pakket geleverd wordt. Natuurlijk bent u ook altijd welkom om het product op te halen in onze showroom. Wel willen we u vragen dan van tevoren contact met ons op te nemen. We controleren dan voor u of het product bij ons in de winkel ligt en leggen het product voor u klaar. Zo weet u zeker dat u niet voor niets komt.

Beste prijs garantie  bij Zorg Totaal

Beste prijs garantie


Hulpmiddelen zijn in het algemeen niet goedkoop. Toch doen we daar graag wat aan. Daarom zetten we ons in om ervoor te zorgen dat het aanschaffen van een hulpmiddel voor een ieder betaalbaar blijft. Daarom durven wij onze beste prijs garantie te geven. Wat houdt dit concreet in? We bieden onze producten tegen een eerlijke prijs aan, onder andere gebaseerd op prijs-kwaliteit verhouding.

Niet ieder product zal dus goedkoop zijn, echter is dit ook terug te zien in kwaliteit, afwerking en meer aspecten. Veel producten zult u bij ons echter wel voor een scherpere prijs vinden dan bij concurrenten. Hebt u een product toch elders goedkoper gezien? Neem dan contact met ons op. We bespreken dan samen met u wat we voor u kunnen betekenen.

Veilig online winkelen bij Zorg Totaal

Veilig online winkelen


Wanneer u naar de winkel gaat, beschermt u uiteraard uw tasje, portemonnee en pasjes. Dit omdat een ieder er waarde aan hecht veilig te kunnen winkelen. Online is dit niet anders. Daarom zorgen wij ervoor dat u op onze website verzekerd bent van beveiligde pagina's wanneer u dat kunt verwachten.

Een belangrijk voorbeeld is onze betaalomgeving, deze is ontwikkeld door een gerenommeerde partij, waarmee we u durven te garanderen dat uw gegevens veilig verwerkt worden. Betaalt u toch liever per overboeking? Dan is dit ook gewoon mogelijk. Hebt u hierover toch nog vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.