Daarom Zorg Totaal

Daarom kiest u voor Zorg Totaal

5 redenen - Koop met zekerheid


Waarom kiest u voor Zorg Totaal? Onze bestaande klanten hoeven we dat al niet meer te vertellen, zij vertellen het u zelf. Toch is de kans groot dat u deze pagina voor het eerst bezoek. Daarom vertellen we u op deze pagina waar wij voor staan en wat u van ons kunt verwachten. Hebt u na het lezen van deze pagina alsnog vragen? Neem dan gerust contact met ons op of kom geheel vrijblijvend langs.

 

 

Degelijk advies van uw persoonlijke adviseur bij Zorg Totaal

Degelijk advies


Wanneer u zit met een mobiliteitsprobleem, of zoals wij dat wensen te noemen, een uitdaging, bent u wellicht niet alleen op zoek naar een 1-2-3 oplossing. Vaak is het prettig als u bij iemand terecht kunt voor vragen, tips, suggesties en advies.


Persoonlijke adviseur

Bij Zorg Totaal krijgt u uw persoonlijke adviseur die u altijd kunt bellen voor vragen over uw situatie. Mist u mobiliteit in huis? Moet uw badkamer aangepast worden? Hebt u moeite met opstaan uit de stoel? Vraagt u zich af wat het beste hulpmiddel is om potten en flessen te openen? Wilt u weten hoe vaak u uw scootmobiel moet opladen? Of gaat u op reis en wilt u weten hoe u uw rollator het beste mee kan nemen? Ook daarvoor kunt u bij uw persoonlijke adviseur terecht. Dit alles kosteloos en geheel vrijblijvend.


Samenwerking met therapeuten

Zijn er vragen waar u liever een zorgprofessional voor raadpleegt? Dan werken wij samen met een uitgebreid netwerk van ergotherapeuten, fysiotherapeuten en oefentherapeuten. Zo bent u bij ons altijd aan het juiste adres, zowel voor productadvies, als voor advies van een therapeut.

 

Uitstekende service bij Zorg Totaal

Uitstekende service


U overweegt een hulpmiddel te kopen. Online vindt u veel producten, maar graag wilt u ervaren wat het product doet en hoe het voelt. Bij Zorg Totaal begrijpen we dat. Service begint namelijk vanaf het moment dat u ergens mee zit en daar een oplossing voor zoekt. Daarom denken we graag met u mee. Niet alleen op het moment dat u overweegt een hulpmiddel aan te schaffen. Hoofdzakelijk als u vragen hebt over gebruik, onderhoud, reparaties en meer.

Oplossingen en probleemoplossingen

Uw persoonlijke adviseur vertelt u er alles over. Heeft uw scootmobiel onderhoud nodig? Komt u met moeite de drempel in huis over met uw rollator? Is er een probleem met uw bloeddrukmeter? Is de afstandsbediening van uw sta-op stoel niet duidelijk? Hebt u moeite met opstaan uit bed? We helpen u met zowel het kijken naar oplossingen als met het oplossen van problemen.

After sales en persoonlijke benadering

Door onze zorgvuldige selectie in producten en leveranciers, verzekeren we u van de uitstekende service waar u op rekent. Dit is terug te vinden in onze perfecte after sales en onze persoonlijke benadering. Hebt u vragen? Neem dan gerust contact met ons op, ook als u zich afvraagt of we u hierbij kunnen helpen. Dan schakelen we snel met ons netwerk om een passend antwoord op uw vraag te vinden.

 

Betaalbare producten vindt u bij Zorg Totaal

Betaalbare producten


Vaak horen we dat mensen hulpmiddelen en zorg in het algemeen erg prijzig vinden. In de laatste jaren zijn de tarieven voor zorg in de breedste zin ook erg gestegen. Veel mensen krijgen geen vergoedingen meer vanuit de gemeente, de WMO of via een PGB. De eigen bijdrage wordt steeds hoger en veel producten vallen buiten iedere vorm van vergoeding. Hierdoor is het leven als zorgvrager in de afgelopen tijd steeds duurder geworden.


Nieuw, tweedehands of een alternatief

Deze ontwikkeling zorgt voor een verschuiving van de markt. Veel producten die in het verleden via de uitleen werden verstrekt of werden gehuurd, worden tegenwoordig steeds meer gekocht. Vaak is het huren van een hulpmiddel tevens erg ongunstig, omdat u het product binnen relatief korte tijd volledig betaald hebt. Graag gaan we hierover dan ook met u in gesprek en kijken we naar de mogelijkheden. Soms zijn tweedehands producten nog in zeer goede staat en dan kan dit sterk schelen in prijs. In andere gevallen kunnen we u soms een alternatief aanbieden dat prijstechnisch een stuk gunstiger uitpakt.


Eerlijke prijzen en betaalbare oplossingen

Om dit mogelijk te maken, koopt Zorg Totaal waar mogelijk grote aantallen in, zoeken we naar alternatieve producten en blijven we actief in gesprek met doelgroep en netwerk om samen te werken en onze producten tegen eerlijke prijzen aan te bieden. Wilt u weten of we een betaalbare oplossing hebben voor uw situatie? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom.

 

Groot assortiment hulpmiddelen bij Zorg Totaal

Groot assortiment


Zorg Totaal. Behoeft de naam toelichting? Wellicht niet, maar we zullen u toch wat meer vertellen over waarom wij onder andere Zorg Totaal heten. U kent het wel. Voor het brood naar de bakker, voor het vlees naar de slager, voor groente en fruit naar de groenteboer. Wellicht koopt u ook nog op deze manier. Als u dat doet, doet u dat waarschijnlijk vanwege het feit dat de kwaliteit daar toch net wat beter is dan in de supermarkt. Een andere reden kan zijn dat u weet dat deze specialisten meer verstand hebben van hun producten. Toch zou het makkelijk zijn als dit specialisme en aanbod in één winkel te krijgen is.


Compleet assortiment en professioneel advies

Nu naar Zorg Totaal. We begrijpen dat u de beste kwaliteit wilt hebben en dat u geholpen wilt worden door een specialist. Daarom zijn al onze medewerkers professionals met gedegen vakkennis. Dat weerhoudt ons er echter niet van een compleet assortiment aan te bieden, zodat u voor uw rollator, rolstoel, scootmobiel, sta-op stoel, hoog/laag bed, uw ADL-hulpmiddelen en meer bij ons terecht kunt. Hierdoor hoeft u niet van de ene naar de andere winkel, maar bent u verzekerd van een totaalleverancier.


Altijd het beste advies

Wellicht vraagt u zich af of we u met deze visie wel echt overal goed bij kunnen helpen. Om u van het beste advies te voorzien, zorgen we ervoor dat we de producten waar we geen verstand van hebben, ook niet leveren. Hiervoor verwijzen we u dan ook naar een andere partij indien nodig. Door deze werkwijze bieden we u een zeer uitgebreid assortiment, zonder in te leveren op de kwaliteit van ons advies. Hebt u vragen? Neem dan gerust contact met ons op of kom het zelf ervaren.

 

Snelle levering door onze bezorgdienst

Snelle levering


Wanneer u een product besteld, kan het zijn dat hier haast bij is. Soms doen problemen zich ineens voor of is een situatie niet van tevoren te voorzien. We doen ons best daar rekening mee te houden. Veel producten kunnen we dan ook uit eigen voorraad leveren, zodat hiervoor geldt: vandaag besteld, morgen in huis*. Dit is uiteraard afhankelijk van het tijdstip waarop u besteld. Helaas kunnen wij orders tot circa 16:00 nog dezelfde dag in behandeling nemen. Voor andere producten die niet op voorraad zijn, hebben we afspraken met onze leveranciers en fabrikanten. Op deze manier kunt u deze producten ook binnen enkele dagen in huis verwachten. Wilt u exact weten wanneer u een product in huis kan verwachten? Neem dan met ons contact op via een contactformulier of bel 0318-241001.


Samenwerking met gerenommeerde bezorgdiensten

Om dit te realiseren, werken we samen met de grote partijen, zoals PostNL en DHL. Tevens zorgen we er hiermee voor dat u uw pakket altijd kunt volgen, zodat u direct weet waar u aan toe bent. Hebt u haast met het product en hebt u het dezelfde dag nog nodig? Neem dan contact met ons op. In overleg bieden we de mogelijkheid het product aan huis te laten bezorgen door onze eigen bezorgdienst.


Persoonlijke levering aan huis

Wenst u persoonlijke levering aan huis? Ook dit is mogelijk. Onze adviseur komt het product dan bij u thuis leveren en vertelt u alles wat u moet weten. Mocht u toch nog vragen hebben, dan staan we u graag telefonisch of per mail te woord. Uiteraard bent u ook welkom in onze showroom. Sommige producten zijn maatproducten, deze zijn niet altijd uit voorraad leverbaar. Neem hiervoor contact met ons op. We zorgen dan voor een passing in onze showroom of bij u thuis op een voor u geschikt moment. Uiteraard is deze passing geheel vrijblijvend.