Betaalmogelijkheden

Online betaalmethoden

Op onze website bieden we diverse betaalmethoden aan. Zo vindt u altijd de methode van uw voorkeur. Hieronder een overzicht met onze betaalmogelijkheden.

 • iDeal: Steeds vaker betaalt men tegenwoordig snel, veilig en betrouwbaar met iDeal en in Nederland ondertussen de meest gebruikte online betaalmethode. Wanneer u iDeal aanklikt, wordt u doorgestuurd naar de beveiligde betaalpagina van uw eigen bank. Hier staat uw bank garant voor de veiligheid van de betaling.
 • Creditcard: Indien u er de voorkeur aan geeft te betalen met de creditcard, is dit ook geen probleem. We accepteren de volgende creditcards: Mastercard, Maestro, Visa en V-Pay.
 • Bancontact: In België de meest bekende betaalmethode mogen we uiteraard niet vergeten voor onze Belgische klanten. Daarom kunt u bij ons ook snel en zeker betalen met Bancontact.
 • SOFORT banking: Zoals Bancontact voor België, bieden we (onder andere) voor onze Duitse klanten de betaalmethode SOFORT banking aan. Na selectie van deze betaalmethode wordt u doorgestuurd naar de omgeving van SOFORT. U vult hier uw persoonlijke bankgegevens in en de betaling wordt overgemaakt.
 • SEPA overboeking: Wellicht geeft u er de voorkeur aan uw betaling handmatig over te boeken. Ook dit is bij ons mogelijk. Voor een ieder met een bankrekening en internetbankieren toegankelijk, kunt u hiermee de betaling eenvoudig voldoen via de vertrouwde en beveiligde omgeving van uw eigen bank. Tevens ideaal als u zakelijk bij ons wilt bestellen.
 • PayPal: Mogelijk de meest laagdrempelige betaalmethode die beschikbaar is. Hebt u een Paypal account en betaalt u daar graag mee? Geen probleem, ook met Paypal kunt u bij ons snel en veilig betalen.
 • In3: Geeft u er de voorkeur aan in 3 termijnen te betalen? Dat zonder BKR-registratie? Daarvoor hebben wij In3. U betaalt de eerste termijn direct bij aankoop, de tweede termijn voldoet u met 30 dagen en de 3e termijn met 60 dagen. Zie onderaan deze pagina de veelgestelde vragen over deze betaalmethode.
 • Leasen: Mocht u een mooie oplossing bij ons hebben gevonden, maar u wilt deze liefst over de lange termijn betalen, dan werken we samen met Santander Consumer Finance. In samenwerking bieden we u de mogelijkheid een product te leasen (vanaf 250 euro). Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. LET OP: geld lenen kost geld.

Afhalen in de showroom

 • PIN: Bij ons in de winkel kunt u uiteraard pinnen, graag zelfs. Wilt u een product dat door ons persoonlijk wordt afgeleverd betalen aan de chauffeur? Ook dat is mogelijk dankzij ons mobiele pinapparaat. 
 • Contant: Wilt u liever contant betalen? Ook dat is bij ons mogelijk. Let wel dat we bij kleine bedragen beperkt wisselgeld in de kassa hebben, omdat de meeste transacties per pin voldaan worden.
 • Leasen: Mocht u een mooie oplossing bij ons hebben gevonden, maar u wilt deze liefst over de lange termijn betalen, dan werken we samen met Santander Consumer Finance. In samenwerking bieden we u de mogelijkheid een product te leasen (vanaf 250 euro). Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Betaling mislukt

Is een betaling mislukt, dan willen we u vragen contact met ons op te nemen. We lopen het proces dan nogmaals met u door of kijken naar een alternatieve manier om de betaling te regelen.

Terugbetaling

Hebt u een product verkeerd besteld of hebt u een bestelling geannuleerd? Dan ontvangt u uw geld binnen 14 dagen teruggestort op uw rekening. Ook wanneer u een product naar ons geretourneerd hebt, betalen wij binnen 14 dagen het door u betaalde bedrag terug. Zie voor meer informatie onze algemene voorwaarden en onze pagina over retourneren en ruilen.

Veelgestelde vragen betaalmethoden

Toelichting In3 - In 3 keer betalen met 0% rente

Betaalt u uw aankoop liever niet in één keer? Maak dan gebruik van in3: de enige gespreid betaalmethode met 0% rente. In drie keer betaalt u het aankoopbedrag zonder extra kosten. Zo koopt u binnen uw budget uw favoriete product. Het minimale bestelbedrag is € 100,- en het maximale bestelbedrag is € 3.000,-.

Voorafgaand aan de betaling doet in3 een supersnelle gegevenscontrole. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kunt u contact opnemen met in3 of kiezen voor een andere betaalmethode. Wilt u meer informatie over in3? Bezoek dan: www.payin3.nl.

Hoe werkt betalen via in3?

Als u kiest voor in3 betaalt u het volledige bedrag in drie gelijke delen binnen 60 dagen. Op de dag van uw bestelling betaalt u het eerste deel via iDeal en wordt uw aankoop verzonden. 30 dagen later betaalt u het tweede deel en weer 30 dagen later het derde deel. Zo hoeft u geen grote uitgave in één keer te doen. U ontvangt een mailtje zodra u een nieuwe betaling moet doen. Wel zo makkelijk!

 1. Kies & check: Kies in3 bij het afrekenen, het systeem doet een supersnelle gegevenscontrole.
 2. 1e betaling & verzending: U doet direct de eerste betaling en de bestelling wordt verzonden.
 3. 2e & 3e betaling: Binnen 30 dagen doet u de tweede betaling en binnen 60 dagen doet u de derde betaling.