Bestellen en bezorgen

Bestelproces

U hebt een product gevonden dat u wilt bestellen. Hoe nu verder? U kunt ervoor kiezen het product te laten bezorgen, u kunt het product ook bij ons af komen halen. Wilt u het product laten bezorgen, dan rekent u het product af in de winkelwagen en voert u uw gegevens in. Na betaling wordt de bestelling bij ons verwerkt. U ontvangt uw orderbevestiging en factuur per mail en de verzending wordt aangemaakt. Zodra er een track- en tracecode van uw verzending bekend is, ontvangt u de verzendbevestiging, waarmee u uw product kunt volgen. Na ontvangst van deze bevestiging kunt u er vanuit gaan het product de volgende (werk)dag in huis te hebben. Het enige dat ons nog rest is u veel plezier te wensen met uw product.

Bezorgopties en afhalen
  • Bezorgen
  • U kunt er bij ons allereerst voor kiezen uw product te laten verzenden. Het product wordt dan per PostNL of DHL naar u verzonden. Voor producten die voorradig zijn, geldt in de regel vandaag besteld, morgen in huis. Wilt u er zeker van zijn het product de volgende (werk)dag in huis te hebben of wilt u het product dezelfde dag nog hebben, neem dan contact met ons op.
  • Afhalen
  • U kunt uw product bij ons ook af komen halen in onze showroom. Hebt u nog vragen over uw product, het gebruik ervan of wilt u advies omtrent uw keuze? Onze adviseurs staan voor u klaar. Bij grotere producten laden we deze zelf voor u in. We raden u wel aan uw product van tevoren te reserveren, zodat u zeker weet dat het product voor u klaar staat.
  • Persoonlijke levering
  • Ten slotte bieden we u de mogelijkheid het product van uw keuze persoonlijk aan huis te laten leveren. Onze adviseur komt het product dan bij u thuis afleveren. We leggen het product aan u uit en geven u instructies en advies over het gebruik. Hebt u hierna nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.
Pakket niet ontvangen

Voor de levering van uw product werken we samen met gerenommeerde partners die meer dan 95% van de bezorgingen op tijd bezorgen en bijna 100% van de bezorgingen op het juiste adres aflevert. Door omstandigheden kan het echter voorkomen dat u uw pakket onverhoopt niet hebt ontvangen. Graag willen we u vragen in een voorkomend geval contact met ons op te nemen. We zorgen er dan voor dat u uw product alsnog zo snel mogelijk ontvangt.

Retourneren

Voor meer informatie over retourneren, ga naar deze pagina.