Bestellen en leveringsmogelijkheden

Bestelproces

U hebt een product gevonden dat u wilt bestellen. Hoe nu verder? U kunt ervoor kiezen het product te laten bezorgen, u kunt het product ook bij ons af komen halen. Wilt u het product laten bezorgen, dan rekent u het product af in de winkelwagen en voert u uw gegevens in. Na betaling wordt de bestelling bij ons verwerkt. U ontvangt uw orderbevestiging en factuur per mail en de verzending wordt aangemaakt. Zodra er een track- en tracecode van uw verzending bekend is, ontvangt u de verzendbevestiging, waarmee u uw product kunt volgen. Na ontvangst van deze bevestiging kunt u er vanuit gaan het product de volgende (werk)dag in huis te hebben. Het enige dat ons nog rest is u veel plezier te wensen met uw product.

Bezorgopties en afhalen

Bezorgen

U kunt er bij ons allereerst voor kiezen uw product te laten verzenden. Het product wordt dan per PostNL (vaste vervoerder), DPD, GLS of UPS naar u verzonden. Voor producten die in ons eigen magazijn voorradig zijn, geldt in de regel vandaag besteld, morgen in huis. Let op: wij kunnen tot uiterlijk 17:00 uur pakketten aanleveren bij de vervoerders, bestelling na 17:00 uur worden doorgaans de volgende dag pas verzonden. Hieronder een kort overzicht van wanneer uw bestelling gewoonlijk geleverd zal worden, mits verzonden met PostNL. Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend. Wilt u er zeker van zijn het product de volgende (werk)dag in huis te hebben of wilt u het product dezelfde dag nog hebben, neem dan contact met ons op.

Dag van bestelling Leveringsdag
Zondag Dinsdag
Maandag tot uiterlijk 17:00 Dinsdag
Dinsdag tot uiterlijk 17:00 Woensdag
Woensdag tot uiterlijk 17:00 Donderdag
Donderdag tot uiterlijk 17:00 Vrijdag
Vrijdag tot uiterlijk 17:00 Zaterdag (indien zaterdaglevering in uw gemeente mogelijk is)
Zaterdag Dinsdag

Afhalen

U kunt uw product bij ons ook af komen halen in onze showroom. Hebt u nog vragen over uw product, het gebruik ervan of wilt u advies omtrent uw keuze? Onze adviseurs staan voor u klaar. Bij grotere producten laden we deze zelf voor u in. We raden u wel aan uw product van tevoren te reserveren, zodat u zeker weet dat het product voor u klaar staat.

Persoonlijke levering

Ten slotte bieden we u de mogelijkheid het product van uw keuze persoonlijk aan huis te laten leveren. Onze adviseur komt het product dan bij u thuis afleveren. We leggen het product aan u uit en geven u instructies en advies over het gebruik. Hebt u hierna nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Niet ontvangen of retour

Pakket niet ontvangen

Voor de levering van uw product werken we samen met gerenommeerde partners die meer dan 95% van de bezorgingen op tijd bezorgen en bijna 100% van de bezorgingen op het juiste adres aflevert. Door omstandigheden kan het echter voorkomen dat u uw pakket onverhoopt niet hebt ontvangen. Graag willen we u vragen in een voorkomend geval contact met ons op te nemen. We zorgen er dan voor dat u uw product alsnog zo snel mogelijk ontvangt.

Retourneren

Voor meer informatie over retourneren, ga naar deze pagina.

Verzendtarieven in binnen- en buitenland

Indien gewenst, versturen we uw bestelling ook naar het buitenland. Wij versturen wereldwijd, de verzendtarieven kunt u vinden wanneer u afrekent in onze webshop. Hieronder de tarieven voor Nederland, België en Duitsland:

  0 - 50 euro 50 - 100 euro 100+ euro
Nederland GRATIS GRATIS GRATIS
België € 9,95 € 6,95 GRATIS
Duitsland € 9,95 € 6,95 GRATIS