Help Center

 

Scootmobielen algemeen
Hoe stel ik de tijd in van mijn Vermeiren scootmobiel?
Dit kunt u eenvoudig doen met de SET toets op uw dashboard. Druk deze 3 sec in dan gaat de tijd knipperen. Met de SET toets kunt u de modus verandren en met de richtingaanwijzer knoppen kunt u de waarde aanpassen.
Mijn scootmobiel doet het niet! Wat kan ik zelf doen.
Geen paniek. Vaak is het verhelpen van een probleem of storing eenvoudig te verhelpen door een kleine handeling uit te voeren. Klik op meer lezen voor verdere uitleg.
Help! Mijn scootmobiel doet het niet.
Vervelend om te horen dat uw scootmobiel het niet doet. We helpen u snel weer op weg! Klik op meer lezen voor verdere informatie:
Scootmobiel verzekering, pechhulp en onderhoud
Regelmatig krijgen wij vragen over het verzekeren van een scootmobiel, hoe het zit met pech onderweg en hoe het zit met het onderhoud. In dit artikel geven we u hier een beknopte toelichting op. Klik op meer lezen voor verdere informatie.
MPX 26Ah accuset monteren - Drive Scout en Venus 18Ah pakket
Uitleg over het monteren van de MPX 20-12 - 26Ah in het grote accupakket van de Drive Scout BL270 en het grote 18Ah accupakket van de Vermeiren Venus model tot 2018.
Welk bereik kan ik halen met mijn scootmobiel accu's?
Het blijft een altijd terugkerende vraag: wat is het bereik van mijn scootmobiel met deze accu's. Omdat we deze vraag heel vaak terug zien komen, hebben we een simpele berekening waarmee je een realistische gemiddelde indicatie krijgt van het aantal haalbare kilometers. Deze simpele formule hebben we gevonden door jaren ervaring met eindgebruikers en verschillende typen accu's en scootmobielen en heeft gebleken in de praktijk een zeer goede indicator te zijn.
Hoe moet ik mijn scootmobiel accu's opladen?
Het belangrijkste voor scootmobiel accu's is: gebruiken. Hoe minder de scootmobiel rijdt met accu's, hoe slechter dit voor de levensduur van uw accu is.
Bij welke hoeveelheid Amp moet de accu worden opgeladen
Wij adviseren om accu's met 10% van de capaciteit te laden. Zit er een 50Ah accuset gemonteerd, dan moet u deze laden met minimaal 10% = 5Ah (acculader = 24V-5Ah).
View all
Rollators algemeen
Hoe stel ik de remmen van mijn rollator af?
Rollator remmen afstellen. Het lijkt misschien moeilijk, maar is vaak erg eenvoudig zelf te doen. In veel gevallen zit er een stelschroef bij het remblok. Deze kunt u vaak uitdraaien, waardoor het remblok weer dichter op het wiel komt.
View all
Algemene vragen
Invacare - Bekende storingen nieuwe modellen vanaf 2017
Plaat hier de bekende storingen/problemen van de Invacare scootmobielen met een bouwjaar vanaf circa 2017. - Inhibit 6 Op het LCD scherm komt de storing INHIBIT 6 te staan. Dit probleem zit hem in het LCD scherm waarin door een piekspanning een element...
Ik wil graag zakelijk bestellen. Krijg ik dan korting?
Wilt u een bestelling plaatsen als bedrijf, instelling, ergotherapeut of algemeen zorgprofessional?
Hoe wordt mijn bestelling geleverd?
U hebt een product gevonden dat u wilt bestellen. Hoe nu verder?
Wat is de levertijd van mijn bestelling?
Begrijpelijke vraag! Als u al besteld hebt, hartelijk dank! We kunnen ons voorstellen dat u wilt weten wanneer uw bestelling geleverd wordt.
Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?
Klik op "meer lezen" voor alle informatie over retourneren.
Een sta-op stoel kopen. Waar let ik op?
Sta-op stoelen: hoe kies ik? Klik op "meer lezen" voor meer informatie
Wat zijn jullie contactgegevens?
Onze contactgegevens zijn als volgt:
View all
Rolstoelen algemeen
Hoe stel ik de quick release as af van mijn rolstoel wiel?
Met de as die door het rolstoelwiel gaat, klikt u eenvoudig het wiel vast aan het frame van de rolstoel. Deze as heet ook wel de quick release as. Deze zijn leverbaar in verschillende maten en lengtes. Belangrijk bij het monteren is om deze goed af te stellen, zodat het wiel goed vast zit en geen speling heeft.
Kunnen er luchtbanden onder mijn rolstoel?
Let op: dit artikel betreft handbewogen rolstoelen
View all