Ruime showroomRuim 10 jaar ervaring!Gratis levering vanaf €50,-Advies? 0318-241001!

Demo scootmobielen

Een scootmobiel kopen kan een flinke aanschaf zijn. Veel mensen gaan daarom op zoek naar gebruikte scootmobielen. Dit brengt echter nadelen met zich mee. Veel tweedehands scootmobielen worden namelijk geleverd zonder garantie en vaak weet u niet hoe het product gebruikt en onderhouden is. Tevens zijn de accu's vaak af en toe niet meer goed, onder andere omdat men vaak onbekend is met een goed en gedegen laadadvies.

Een nieuwe scootmobiel is dan het alternatief, maar dit kan een te grote investering zijn. Daarom hebben we voor u de gulden middenweg gevonden: ons DEMO-assortiment. Deze scootmobielen worden geleverd met beperkte tot in sommige gevallen volledige garantie. Daarbij bent u verzekerd van het beste advies en onze uitstekende service. Vindt u het product dat u zoekt niet in ons assortiment? Neem dan contact met ons op, dan bespreken we met u andere mogelijkheden.

Wat uw situatie ook is, samen met u komen we eruit en zorgen we ervoor dat u antwoord krijgt op al uw vragen. Uiteraard worden onze scootmobielen te allen tijde geleverd met de service en het advies dat u van ons mag verwachten. Bekijk ons assortiment of neem vrijblijvend contact met ons op: 0318-241001.

Grid List

Set Descending Direction

1 Item(s)

Grid List

Set Descending Direction

1 Item(s)